ΤΟΠΙΚΑ

Γλυκά Νερά: Αποσύρεται το αίτημα συνεπιμέλειας για τη μικρή Λυδία

γλυκά-νερά-αποσύρεται-το-αίτημα-συνεπ-397901

Την απόφαση να αποσύρουν το αίτημα για τη συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας γνωστοποίησαν οι γονείς του πιλότου που δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μέχρι στιγμής την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού έχουν οι γονείς της Καρολάιν, που μεγαλώνουν τη μικρούλα στην Αλόννησο. Σύμφωνα μάλιστα με την προσωρινή δικαστική απόφαση, οι γονείς του 33χρονου μπορούν να βλέπουν την εγγονή τους πέντε μέρες τον μήνα.

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ανακοινώνοντας ότι αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς του συζυγοκτόνου συναντήθηκαν στην Αλόννησο με την οικογένεια της άτυχης 20χρονης.

Ετσι, ενόψει της δίκης για την οριστική επιμέλεια της μικρής στις 7 Οκτωβρίου η οικογένεια του 33χρονου γνωστοποίησε στην άλλη πλευρά ότι δεν σκοπεύουν να αντιδικήσουν με τους γονείς της Καρολάιν. Για να βλέπουν μάλιστα πιο συχνά τη Λυδία, έχουν μετακομίσει και οι ίδιοι στην Αλόννησο

Αλλωστε οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το ελεύθερο να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.

Οι σχέσεις με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Σε αντίθεση με τους γονείς του, οι σχέσεις της μητέρας και του πατέρα της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι πολύ ψυχρές, δεν επικοινωνούν μαζί του, παρά μόνο τα τηλέφωνα που τους παίρνει αυτός, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων είχε αποφασίσει να δώσει την προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, ενώ είχε αφαιρέσει τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον 33χρονο συζυγοκτόνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου