ΤΟΠΙΚΑ

Δύο αιφνίδιοι θάνατοι στον Βόλο

δύο-αιφνίδιοι-θάνατοι-στον-βόλο-393630

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες από ανακοπή καρδιάς η Χρυσάνθη Βογιαντζή – Κατσάνου από τον Βόλο σε ηλικία 60 χρόνων.

Την άτυχη γυναίκα βρήκαν αναίσθητη στο σπίτι συγγενείς της, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου. Δυστυχώς όμως ήταν αργά, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη γυναίκα δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα υγείας.

Εφυγε από τη ζωή συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έπεσε νεκρός. Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Νικόλαος Ρίζος έφυγε προχθές από τη ζωή εντελώς απρόσμενα.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν το απόγευμα στο σπίτι του στα Αστέρια Αγριάς με ζευγάρι φίλων του, με τους οποίους έπινε καφέ στην αυλή.

Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε από το τραπέζι και σε κλάσματα δευτερολέπτου έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα.

Ακολούθησαν στιγμές ανείπωτης αγωνίας και πανικού. Στο σπίτι μετέβη άμεσα ιδιώτης γιατρός, γείτονάς του.

Δυστυχώς, ο 63χρονος δεν ανακτούσε τις αισθήσεις του. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κατέφθασε τον βρήκε νεκρό.

Η είδηση το θανάτου του προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Η οικογένειά του, που την ώρα του μοιραίου έτυχε να απουσιάζει από το σπίτι, είναι συντετριμμένη.

Η σύζυγός του Στυλιανή, βρισκόταν με την κόρη της στη Μυτιλήνη όπου υπηρετεί ο γιος. Σοκαρισμένοι ενημερώθηκαν για τον ξαφνικό χαμό.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του. Το 2011 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τα προβλήματα υγείας ήταν εκείνα που τον είχαν αναγκάσει να συνταξιοδοτηθεί και πρόωρα.

Ο 63χρονος υπηρετούσε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στα Παλιά. Είχε πολύ καλές σχέσεις με τους συναδέλφους του και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, καθώς συνέβαλε καθοριστικά στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου με διάφορες δράσεις όπως διαμόρφωση κήπου.

Στην Αγριά κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στον απροσδόκητο χαμό του. Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός ήταν πολύ αγαπητός, καθώς ήταν κοινωνικός χαρακτήρας.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο, 15 Ιουλίου, στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου. Κατέλιπε σύζυγο και δύο παιδιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου