ΤΟΠΙΚΑ

H Μις Αυστρία στο Πήλιο

h-μις-αυστρία-στο-πήλιο-380862

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επίσκεψη της Μις Αυστρία 2015 Annika Grill στην περιοχή μας, στο πλαίσιο της προσπάθειας προώθησης του Πηλίου, ως δημοφιλούς καλοκαιρινού προορισμού, στην Αυστριακή αγορά. Η εστεμμένη καλλονή θα παραμείνει στο Πήλιο από τις 19 έως τις 26 Σεπτεμβρίου και θα συνοδεύεται από πολυμελή ομάδα, στην οποία θα περιλαμβάνονται εκπρόσωποι μεγάλων ΜΜΕ της Αυστρίας, που θα καταγράψουν με εικόνες και το αντίστοιχο ρεπορτάζ την επίσκεψη της Annika Grill στο βουνό των Κενταύρων.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η παραπάνω επίσκεψη εκτιμάται ότι θα ενισχύσει τις γενικότερες πρωτοβουλίες που υλοποιούνται προς την κατεύθυνση της αύξησης των Αυστριακών τουριστών στο Πήλιο. Η επίσκεψη πραγματοποιείται μετά από σχετική πρόσκληση του τουριστικού γραφείου του Κώστα Λεβέντη, αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, ο οποίος είχε αναλάβει, σημειωτέον, ανάλογη πρωτοβουλία πριν από δύο χρόνια.

Οπως αναφέρει ο ίδιος επιχειρηματίας «η Μις Αυστρία θα παραμείνει μια εβδομάδα στο Πήλιο, θα φωτογραφηθεί και θα συνοδεύεται από δημοσιογράφους και τηλεοπτικό συνεργείο. Η περιοχή μας έχει ανάγκη τις συγκεκριμένες δράσεις προώθησης και προβολής και για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, θα ζητήσουμε τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και φορέων της περιοχής μας».

Το αεροπορικό ταξίδι της Annika Grill θα πραγματοποιηθεί μέσω των Αυστριακών αερογραμμών, και θα συνοδεύεται από εκπροσώπους της εταιρείας Miss Austria, το σκηνοθέτη της εταιρείας, δημοσιογράφους περιοδικών, αλλά και τηλεοπτικό συνεργείο.

Στο μεταξύ, εκδηλώνεται πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την Κύπρο αλλά και τους ξένους τουρίστες οι οποίοι προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρώπης, προκειμένου να επισκεφτούν το Πήλιο. Στο πλαίσιο αυτό «ακολουθείται μια πολιτική τόσο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όσο και από την τοπική αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με την Ενωση Ξενοδόχων αλλά και τους επαγγελματίες οι οποίοι ασχολούνται με τον εισερχόμενο τουρισμό, προκειμένου να υλοποιηθούν προγράμματα φιλοξενίας ξένων δημοσιογράφων» αναφέρει ο κ. Λεβέντης, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι απαιτείται πολύς δρόμος ακόμη, προκειμένου το Πήλιο να γίνει ευρύτερα γνωστό στο εξωτερικό ως καλοκαιρινός προορισμός.

Για την επίτευξη του στόχου απαιτούνται συντονισμένες προσπάθειες και ανάλογες δράσεις προβολής, που θα ενισχύσουν το ρεύμα των τουριστών από το εξωτερικό, οι οποίοι επισκέπτονται το Πήλιο στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αλλά και ευρύτερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου