ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Νέες έρευνες από την οικογένεια του Γιώργου Καραμιχαηλίδη

νέες-έρευνες-από-την-οικογένεια-του-γι-379074

Αυτοψία στο αλιευτικό καταφύγιο Βότση Αλοννήσου

Αυτοψία στον χώρο εξαφάνισης του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαηλίδη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 30 Αυγούστου 2016 από το αλιευτικό καταφύγιο Βότση Αλοννήσου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής, θα κάνει η οικογένεια του αγνοούμενου και οι δικηγόροι της στα τέλη Αυγούστου.

Οι δικηγόροι Σπύρος Δεσύλλας και Νικόλαος Διαλυνάς θα επισκεφτούν το αλιευτικό καταφύγιο με την οικογένεια του 30χρονου και έναν ερευνητή, προκειμένου να εξετάσουν στοιχεία γύρω από την υπόθεση.

Οι δικηγόροι της οικογένειας είχαν καταθέσει μήνυση για έκθεση σε κίνδυνο του 30χρονου και η Εισαγγελία Βόλου είχε διατάξει συμπληρωματική προκαταρκτική εξέταση.

Η πρώτη εισαγγελική έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι είχε αποβεί άκαρπη. Ωστόσο, η οικογένεια συγκέντρωσε νέα στοιχεία για τις συνθήκες εξαφάνισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπληρωματική προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε ανατέθηκε στο Λιμεναρχείο Σκιάθου.

Δεν έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότι για την εύρεση του 30χρονου είχαν γίνει τρείς κύκλοι ερευνών από φορείς και κατοίκους του νησιού πέρυσι το καλοκαίρι, δυστυχώς χωρίς να έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Ο αγνοούμενος είναι λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε, είπε ο κ. Δεσύλλας. Οι δικηγόροι εκτιμούν ότι υπάρχουν τρία σενάρια γύρω από το τι μπορεί να συνέβη. Ο 30χρονος να βρίσκεται νεκρός στον βυθό της θάλασσας, η σορός του να βρίσκεται σε κάποια απομονωμένη παραλία ή να έφυγε ζωντανός και να εξαφανίστηκε.

Τον Αύγουστο συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εξαφάνιση του 30χρονου Θεσσαλονικιού. Η μητέρα του Ματούλα Κουτρώτσιου συνεχίζει μέχρι σήμερα να τον αναζητεί απελπισμένη.

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είχε δει ήταν η φίλη του με την οποία έκαναν διακοπές στο νησί. Ο νεαρός άνδρας όταν έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, της είχε πει ότι θα πήγαινε μία βόλτα και θα επέστρεφε. Δυστυχώς, δεν γύρισε πίσω ποτέ, παρότι η άφιξή τους στο νησί είχε γίνει την ίδια μέρα, ώστε να περάσουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου