ΤΟΠΙΚΑ

Συγκεντρώνουν χρήματα στο όνομα του ΚΕΘΕΑ Πιλότος

συγκεντρώνουν-χρήματα-στο-όνομα-του-κ-378533

Την προσοχή του κοινού εφιστούν οι υπεύθυνοι του Θεραπευτικού Προγράμματος Πιλότος απέναντι σε αγνώστους οι οποίοι συγκεντρώνουν χρήματα επικαλούμενοι την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού και των Θεραπευτικών Κοινοτήτων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Θεραπευτικό Πρόγραμμα για έφηβους και ενήλικες χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών ΚΕΘΕΑ Πιλότος, επισημαίνεται ότι οι συνηθέστεροι τρόποι συγκέντρωσης χρημάτων είναι: Η πώληση περιοδικών αγνώστου προελεύσεως με θέμα τα ναρκωτικά, «έργα λαϊκής τέχνης», εικόνες, κεριά στο δρόμο, σε σπίτια, σε υπηρεσίες, καταστήματα και εταιρίες.

Η δήθεν οικονομική ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ ή κάποιας Θεραπευτικής Κοινότητας με παροχή αποδείξεων χωρίς διάτρηση που φέρουν πλαστές σφραγίδες και ψεύτικο αριθμό φορολογικού μητρώου.

Η επαιτεία προκειμένου να εξασφαλιστεί η μετάβαση ή η παραμονή σε κάποια Θεραπευτική Κοινότητα, μετάβαση και παραμονή που στην πραγματικότητα είναι δωρεάν, κ.α.

Το ΚΕΘΕΑ Πιλότος, για μία ακόμη φορά προειδοποιεί το κοινό και εφιστά την προσοχή του για την αποφυγή εκμετάλλευσης και απάτης από τα κυκλώματα αυτά.

Ενημερώνει επίσης, ότι σε καμία περίπτωση δεν καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους για την ενίσχυση του θεραπευτικού προγράμματος και παρέχει όλες τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Οι δωρεές των φορέων και των ευαισθητοποιημένων πολιτών προς το ΚΕΘΕΑ ΠΙιλότος μπορούν να γίνουν με κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας 201/296258-67.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου