ΤΟΠΙΚΑ

Εγγραφή στο μητρώο ερευνητών

εγγραφή-στο-μητρώο-ερευνητών-377946

To Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Κέντρο (Π.Ε.Κ.) – Πανεπιστημιακό Κέντρο Έρευνας, Καινοτομίας και Ανάπτυξης «ΙΑΣΩΝ» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εφεξής «Π.Ε.Κ.», προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν στο Μητρώο Ερευνητριών – Ερευνητών του, προκειμένου να συμμετέχουν στις ερευνητικές δραστηριότητες των Ινστιτούτων του.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στον σύνδεσμο http://webdoc2.uth.gr επιλέγοντας «Ψηφιακό Βιογραφικό – Μητρώο Ερευνητριών – Ερευνητών» κάνοντας χρήση τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet.

Εξαιρούνται όσοι από τους υποψήφιους δεν διαθέτουν κωδικούς taxisnet (ερευνητές της αλλοδαπής), οι οποίοι θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα στο email: [email protected], προκειμένου να λάβουν τις σχετικές οδηγίες.

Η καταγραφή των στοιχείων ταυτότητας και επικοινωνίας είναι απαραίτητη για την αξιολόγηση της αίτησης. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και την 31η Δεκεμβρίου 2021.

Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος θεωρεί ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα, μπορεί να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου