ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» η Ελένη Μπαξεβάνου

εφυγε-η-ελένη-μπαξεβάνου-376764

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και την τοπική κοινωνία προκάλεσε το άγγελμα του θανάτου της Ελένης Μπαξεβάνου, μητέρα του δημοσιογράφου Σπύρου Μπαξεβάνου.

Γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία, υπέροχη ως άνθρωπος, σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, η Ελένη Μπαξεβάνου διακρίνονταν για την ευγένεια ψυχής και την καλοσύνη της.

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο γνωστός δημοσιογράφος αποχαιρετά την αγαπημένη του μητέρα, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Με λόγια που ραγίζουν καρδιές, ο Σπύρος Μπαξεβάνος αποχαιρετά τη μητέρα του γράφοντας: «Κορίτσι μου γλυκό..Καρδούλα μου όμορφη..Σου χάιδευα το μέτωπο..σου κρατούσα το χέρι και σου ψιθύριζα..εδώ είμαι μαμά μου μη φοβάσαι..και έφυγες μανούλα μου γλυκιά..έφυγες για το μεγάλο ταξίδι…θα σ αγαπώ για πάντα και πάντα θα είσαι στη σκέψη μου..το κενό που αφήνεις είναι τεράστιο μανούλα μου..πάρε μια αγκαλιά τον μπαμπά που θα σε περιμένει και κάποια στιγμή θα ανταμώσουμε πάλι όλοι μαζί…αχ μανούλα μου γλυκιά…καλό σου ταξίδι ομορφιά μου»…

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 10.30 το πρωί. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στον συνάδελφο και τους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου