ΤΟΠΙΚΑ

Αρχισαν οι παραγγελίες «Χωρίς Μεσάζοντες»

αρχισαν-οι-παραγγελίες-χωρίς-μεσάζο-373578

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες «Χωρίς Μεσάζοντες» για τα ελληνικά προϊόντα: Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, Φέτα, Γίδινο τυρί, Ανθότυρο, Αλεύρι, Μέλι, Φακές, Ρεβίθια, Αυγά Χωριάτικα, Παραδοσιακά Ζυμαρικά, Σάλτσα Τομάτας και Καλαμποκάλευρο.

Οι παραγγελίες γίνονται διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ανωση Εθελοντές Βόλου (www.anwsi.gr) και τηλεφωνικά τις ημέρες Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου (6-9 το απόγευμα).

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή από Κουτάκια Αλουμινίου, συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου