ΤΟΠΙΚΑ

Γέμισε ομορφιά η παραλία

γέμισε-ομορφιά-η-παραλία-371751

Υπό βροχή δόθηκε χθες το σήμα εκκίνησης του 10ου Ιστορικού Ράλι Ολύμπου, με εξήντα καλλονές, συμμετρικά παρατεταγμένες κατά μήκος της παραλίας του Βόλου, να προσελκύουν βλέμματα θαυμασμού. Βολιώτες κάθε ηλικίας, αψηφώντας τη βροχή, περιεργάστηκαν με έκδηλο ενδιαφέρον τα οχήματα, ηλικίας 30 έως 63 ετών, απαθανατίζοντας τη στιγμή και το κλίμα της εκκίνησης.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Φίλοι των τεσσάρων τροχών και των ιστορικών οχημάτων από όλη την Ελλάδα έδωσαν χθες ραντεβού στο Βόλο, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διοργάνωση που αποτελεί θεσμό σε πανελλαδική κλίμακα.

Εξήντα υπέροχα αυτοκίνητα πρωταγωνιστούν στη φετινή διοργάνωση, με το παλαιότερο, ένα κατακόκκινο Χίλμαν του 1958 να «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Οι διοργανωτές έδωσαν το σήμα εκκίνησης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, παρουσία του βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου και της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη, εκπροσώπων φορέων και Βολιωτών, οι οποίοι έσπευσαν να απολαύσουν το εντυπωσιακό θέαμα, σε πείσμα των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν χθες το πρωί.

Όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο βουλευτής Μαγνησίας «το ιστορικό ράλι πάντα προβάλλει τις ομορφιές της Μαγνησίας. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές, τις τοπικές αρχές που συνδράμουν, την Περιφέρεια τον Δήμο και είμαστε όλοι δίπλα σε τέτοιες εκδηλώσεις, γιατί τονώνουν την κίνηση στην περιοχή μας και το τουριστικό προϊόν, γιατί ως γνωστόν η Μαγνησία προσφέρει ποικίλες μορφές τουρισμού ολόκληρο τον χρόνο και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δείχνει ότι μπορεί να είναι τόπος και προορισμός τέτοιων δραστηριοτήτων. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες».

Στο πλαίσιο της χθεσινής εκκίνησης του 10ου Ιστορικού Ράλι Ολύμπου, οι διοργανωτές επέδωσαν τιμητική πλακέτα στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη για την υποστήριξη της διοργάνωσης, που προβάλλει τον Βόλο, τη Μαγνησία και την ευρύτερη Θεσσαλία. Αναφερόμενη, με τη σειρά της, στο 10ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου, η κ. Κολυνδρίνη υπογράμμισε ότι «είναι μια επιτυχημένη διαδικασία, ιδιαίτερη συμμετοχική διαδικασία, στην οποία είμαστε συνδιοργανωτές και πάντα υποστηρικτές».

Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου στη 1 μετά το μεσημέρι στην Ελασσόνα, ενώ διοργανωτές του ράλι είναι η Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας και το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Κλασικών Αυτοκινήτων Λάρισας και τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Βόλου, με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα και στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, του Δήμου Ελασσόνας και του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Πολιτισμού.

Στη χθεσινή εκκίνηση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο εκπρόσωπος της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή Απόστολος Νάσιος, οι πρόεδροι των διοργανωτών Νίκος Κουτουνίδης ΛΕΚΑΜ, Κώστας Σκριάπας Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», Τέλης Δουλόπουλος ΛΕΚΟΒ και Νίκος Γκανάκης ΣΚΑΛ, ενώ εκατοντάδες ήταν οι φίλοι των κλασικών οχημάτων που απόλαυσαν την εκκίνηση, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Διοργανωτές της εκδήλωσης με τους Χρήστο Μπουκώρο και Δωροθέα Κολυνδρίνη

Εκλεψε τις εντυπώσεις κατακόκκινο Χίλμαν του 1958

Το σήμα εκκίνησης έδωσε στην αφετηρία ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος

Οι διοργανωτές επέδωσαν τιμητική πλακέτα στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου