ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα για τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων

ημερίδα-για-τη-μεταποίηση-αγροτικών-π-365548

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει Τελική Ημερίδα Διάδοσης Αποτελεσμάτων του Εργου στο πλαίσιο της Πράξης «Συνεργασία», της Α.Σ. Δίκτυο Συνεργασία και συγκεκριμένα για τη Δράση 3.2. Ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κοινού και ομάδων στόχου του Εργου: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» (ΤΟΠΕΚΟ) με θέμα: «Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων – Επιχειρηματικότητα – Προοπτικές Ανάπτυξης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 και ώρα 19.00 στην Λάρισα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Μετροπόλ», (Ρούσβελτ 14, 6ος όροφος).

Στην εκδήλωση έχoυν προσκληθεί να συμμετέχουν μεταξύ άλλων ως ομιλητές ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Δ. Γελαλής, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας για θέματα ανεργίας κα Ράνια Αντωνοπούλου καθώς και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός.

Στο τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί απονομή τιμητικών διακρίσεων σε μεταποιητικές επιχειρήσεις μέλη του ΣΘΕΒ που συνέβαλαν στο πρόγραμμα ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν στο [email protected] και [email protected]. Πληροφορίες: κα Καματέρη τηλ. 6944355338.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου