ΤΟΠΙΚΑ

«Μήνυμα νίκης» από το Βόλο

μήνυμα-νίκης-από-το-βόλο-364837

Εστειλε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας

Το μήνυμα ότι η Θεσσαλία μπορεί να βγάλει το δικό της ευρωβουλευτή, βρίσκει όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, θερμή ανταπόκριση στο Βόλο, όπου βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας.

Ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Βόλου όπου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο κ. Χαράλαμπο Μπαλή, την Αστυνομική Διεύθυνση, όπου συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Νίκο Γιαννέλος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας όπου συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Χαράλαμπο Πόζογλου, αλλά και με τον διοικητή της Π.Υ. Θεσσαλίας κ. Νίκο Μιχαλάκη, τη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας όπου συναντήθηκε με τη διευθύντρια κα. Ελένη Κοπάνου, το Γηροκομείου Βόλου στο οποίο είχε συνάντηση με τον πρόεδρό του κ. Παύλο Πάνο από τον οποίο ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο του. Επίσης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής είχε συνεργασία με τον υπεύθυνο επαρχιακής οργάνωσης ΟΝΝΕΔ Θεσσαλίας κ. Χρήστο Χρόνη.

Επίσης, στο Βόλο ο κ. Λιούτας είχε συναντήσεις με εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής που του δήλωσαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητά του.

Ο κ. Λιούτας, ως ο μοναδικός Θεσσαλός υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει τις επαφές του με εκπροσώπους φορέων αλλά και με πολίτες, οι οποίοι αυθόρμητα εκφράζουν την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητά του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου