ΤΟΠΙΚΑ

Συγχαρητήρια και ευχές στους επιτυχόντες

συγχαρητήρια-και-ευχές-στους-επιτυχό-362370

Μήνυμα της Γ. Μποντού – Τοκαλή

Ευχές στους επιτυχόντες μαθητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων απευθύνει με μήνυμά της η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή.

Συγκεκριμένα η κ. Μποντού – Τοκαλή αναφέρει: «Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που με δύναμη και κόπο κατακτήσατε το στόχο, τον πρώτο ως σκαλοπάτι για την προσωπική και επαγγελματική σας ανέλιξη. Ο αγώνας σας θα είναι διαρκής και επίπονος. Η επιστημονική σας ωστόσο κατάρτιση θα βοηθήσει τη χώρα να ορθοποδήσει με τις δικές της δυνάμεις. Συγχαρητήρια απευθύνω επίσης στους γονείς τους και τους καθηγητές, οι οποίοι κάτω από δύσκολες συγκυρίες μπόρεσαν να σας εμψυχώσουν, να σας στηρίξουν και να μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους.

Παράλληλα, καλωσορίζω τους νέους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στους οποίους απευθύνω τις ευχές μου για καλή αρχή στο σπουδαίο ξεκίνημα της ζωής τους.

Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει, εύχομαι καλή δύναμη για μια νέα προσπάθεια, που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Σημειώνω δε, ότι η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Η ζωή επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες αλλά και εκπλήξεις.

Η ζωή εξάλλου ανήκει σε εσάς, τα παιδιά μας, κατακτήστε τη και κάντε τον κόσμο καλύτερο» καταλήγει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου