ΤΟΠΙΚΑ

Ολα τα βλέμματα στον Βόλο

ολα-τα-βλέμματα-στον-βόλο-361000

Πεδίο συνάντησης με φόντο τον εναλλακτικό τουρισμό και τις τοπικές γεύσεις η Μαγνησία και η Θεσσαλία, με την έκθεση, που φιλοξενείται από χθες στην παραλία του Βόλου, να αναδεικνύει την περιοχή ως δημοφιλή και εξαιρετικά ενδιαφέροντα προορισμό. Σε πείσμα των καιρικών συνθηκών, άνοιξε χθες πανιά το Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία, που διαρκεί έως μεθαύριο Κυριακή 17 Οκτωβρίου, στην παραλία του Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Περισσότεροι από 50 εκθέτες με 35 περίπτερα, συμμετρικά παρατεταγμένα στην παραλία του Βόλου, συνθέτουν το στίγμα της διοργάνωσης, που φιλοξενείται για πρώτη φορά στη Μαγνησία.

Η έκθεση Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δήμου Βόλου και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Την αιγίδα τους στην εκδήλωση έδωσαν το Υπουργείο Τουρισμού, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, η Ενωση Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών Θεσσαλίας «Αργώ», η Ενωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και Γραφείων «Η Μαγνησία» και το Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

«Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδειχθεί η Θεσσαλία και η περιοχή της Μαγνησίας, γενικότερα, ως προορισμός Yachting, θαλάσσιου τουρισμού και τοπικών γεύσεων» αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Γιώργος Καραχρήστος, γενικός διευθυντής της Mact Media Group που σχεδίασε και ανέλαβε την υλοποίηση της δράσης.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον θαλάσσιο τουρισμό, να θαυμάσουν τα γιοτ που πλαισιώνουν τη διοργάνωση και παράλληλα να γευτούν προϊόντα που φέρουν τη σφραγίδα της τοπικής παραγωγής και συνθέτουν τον γαστρονομικό πλούτο της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας.

Με τη δεύτερη, κατά σειρά, διοργάνωση να βρίσκεται ήδη σε φάση προετοιμασίας, η έκθεση άνοιξε χθες τις πύλες της παρουσία εκπροσώπων των τοπικών φορέων και των συνδιοργανωτών.

Το ωράριο λειτουργίας είναι σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου