ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία έξω από το Γεωργούλα κατά της αμυντικής συμφωνίας  

διαμαρτυρία-έξω-από-το-γεωργούλα-κατά-359075

«Η νέα ελληνοαμερικανική συμφωνία δεν είναι αμυντική, αλλά επιθετική που δεν αφορά στην υπεράσπιση της πατρίδας μας, αλλά στη συμμετοχή της σε επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ που έχουν στόχο τη Ρωσία και την Κίνα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας δεν έχουν καμιά δουλειά στο Σαχέλ και στα Στενά του Ορμούζ, ενώ οι ΗΠΑ δεν λένε τίποτα συγκεκριμένο για τις αξιώσεις της Άγκυρας σε βάρος της Ελλάδας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Το συμφέρον της Ελλάδας είναι να είναι με το μέρος των συμφερόντων του λαού και των άλλων λαών της περιοχής».

Αυτός ήταν ο πυρήνας των επισημάνσεων των μελών της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Στρατόπεδο Γεωργούλα, στη Νέα Ιωνία.

Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου μαζί με εκπροσώπους σωματείων και φορέων του Ν. Μαγνησίας, με την κινητοποίησή της εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία της γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας το «στρατηγικό διάλογο» με τις ΗΠΑ, που εγκαινίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, προωθεί την ανανέωση της Συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις βάσεις και κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν την πάλη ενάντια στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου