ΤΟΠΙΚΑ

Πρόταση για στέγαση του Κέντρου Ενημέρωσης Δανειοληπτών στο Επιμελητήριο

πρόταση-για-στέγαση-του-κέντρου-ενημέ-351712

Χώρο και υποδομές για την στέγαση και λειτουργία του Κέντρου Ενημέρωσης Δανειοληπτών παραχωρεί το Επιμελητήριο Μαγνησίας, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αριστοτέλης Μπασδάνης, σε επιστολή του προς τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτιο Κουρμούση, τον Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτριο Παπαδημηιτρίου, τον αν. Υπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίση και την Υφ. Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Μπασδάνης αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή την ανάγκη που προέκυψε για την στέγαση της νέας δομής του Κέντρου ενημέρωσης δανειοληπτών για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους πολίτες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας διαθέτει όλους τους απαραίτητους χώρους και υποδομές για την στέγασή του.

Εξάλλου, μία ανάλογη πρόταση είχε κάνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε σχετική ενημερωτική ημερίδα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάϊο, παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Κουρμούση.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας οφείλει στην πιο δύσκολη εποχή για τους επιχειρηματίες να σταθεί αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες που ανακουφίζουν τον επαγγελματικό κόσμο.

Ο φορέας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει τη νέα δομή ενημέρωσης και στήριξης για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου