ΤΟΠΙΚΑ

Προσέφερε φάρμακα στο ΓΝΒ

προσέφερε-φάρμακα-στο-γνβ-350232

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Βόλου συνεχίζει την εθελοντική του προσφορά

Φαρμακευτικό υλικό αξίας 10.000 ευρώ προσέφερε το Κοινωνικό Φαρμακείο Βόλου στο Αχιλλοπούλειο προκειμένου να συμβάλει στην κάλυψη μέρους των αναγκών του Ιδρύματος.

Επρόκειτο για φάρμακα που αφορούν μεταξύ άλλων σε νευρολογικές – καρδιολογικές παθήσεις, τα οποία περίσσεψαν στα ράφια φαρμακείων. Το Κοινωνικό Φαρμακείο Βόλου τα προσέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου ως δείγμα της σχέσης που θέλουν να έχουν οι εθελοντές φαρμακοποιοί με την κοινωνία.

Επρόκειτο για την δεύτερη προσφορά φαρμακευτικού υλικού. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Κοινωνικού Φαρμακείου Βόλου: «Πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε πάλι από τους φαρμακοποιούς του Κοινωνικού Φαρμακείου Βόλου μια ανάλογη πρόσφορα προς το Νοσοκομείο μας.

Ανάλογες πρόσφορες γίνονται και σε άλλους φορείς και ιδρύματα της περιοχής μας στα πλαίσια της συμβολής του στην προσπάθεια ενίσχυσης σε φάρμακα των συμπολιτών μας, οι οποίοι δοκιμάζονται από τις πολιτικές των μνημονίων που εφαρμόζονται από τις κυβερνήσεις της χώρας μας τα τελευταία χρόνια, και οδηγούν στην κατάρρευση και στην εξαθλίωση τον λαό μας.

Επίσης με μεγάλη χαρά διαπιστώνεται ότι η πολύτιμη βοήθεια που προσφέρεται από τους εθελοντές φαρμακοποιούς του Κοινωνικού Φαρμακείου Βόλου και σε άλλες περιοχές της Μαγνησίας, προκειμένου να ιδρυθούν και εκεί Κοινωνικά Φαρμακεία, «πιάνουν τόπο».

Αναφερόμαστε ασφαλώς στη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου στο Βελεστίνο το τελευταίο διάστημα. Ανάλογο ενδιαφέρον τελευταία, επίσης υπάρχει και σε άλλες περιοχές του Νομού μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου