ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σοκ στο Ριζόμυλο με 43χρονη που κατέληξε από κορονοϊό

σοκ-στο-ριζόμυλο-με-43χρονη-που-κατέληξε-344356

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Ριζομύλου μετά τον θάνατο μίας 43χρονης μητέρας. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας covid στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η άτυχη 43χρονη δεν αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα., όμως ήταν ανεμβολίαστη. Μετά τη διάγνωσή της με κορονοϊό παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι. Όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, διότι έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε επίσης για νοσηλεία ο γιός της, μαθητής του Λυκείου, καθώς επίσης παρουσίασε βαριά συμπτωματολογία.

Όταν το παιδί αρνητικοποιήθηκε ζήτησε να πάρει εξιτήριο και η ίδια από το Νοσοκομείου. Παρά τις συστάσεις των γιατρών επέμεινε να αποχωρήσει και να συνεχίσει κατ’ οίκον νοσηλεία. Όμως οι επιπλοκές που είχε υποστεί ο οργανισμός της ήταν εκτεταμένες. Πριν από λίγες μέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι γιατροί που την εξέτασαν διέγνωσαν ότι η υγεία της επιδεινώθηκε. Έδωσαν αμέσως εντολή να μπει σε μηχανική υποστήριξη και διασωληνώθηκε. Χθες το απόγευμα κατέληξε μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας βυθίζοντας την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους σε βαρύ πένθος. Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι από κορονοϊό νοσεί επίσης και ο σύζυγός της. Σύμφωνα με το συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας η κλινική του εικόνα δεν εμπνέει ανησυχία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου