ΤΟΠΙΚΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Διαψεύδει ότι είχε παράλληλη σχέση

μπάμπης-αναγνωστόπουλος-διαψεύδει-ό-344204

Διαψεύδει μέσω του δικηγόρου του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ότι υπήρχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα, ενώ ήταν μαζί με την αδικοχαμένη Καρολάιν Κάουτς από την Αλόννησο.

Φίλος του προφυλακισθέντος μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και αναφέρθηκε σε άγνωστα, μέχρι στιγμής, στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση, ενώ σε αποκαλύψεις προέβη και η φίλη του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

«Ξέρουμε ότι είχε μια σχέση με άλλη γυναίκα. Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι «κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος». Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη πριν το γάμο» επεσήμανε το εν λόγω άτομο.

Από την πλευρά της, η γυναίκα με την οποία είχε σχέση ο Αναγνωστόπουλος στο παρελθόν αποκάλυψε στην εκπομπή:

«Οντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ηταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επιμονή του» επεσήμανε.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστούπουλου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, απαντώντας στα προαναφερόμενα δήλωσε:

«Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτήν τη μαρτυρία. Είναι ψευδές ότι τη διεκδικούσε, ενώ είχαν χωρίσει και ήταν με την Καρολάιν». Και πρόσθεσε: «Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε».

Τι είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τη φυλακή για την παράλληλη σχέση

O δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ανέφερε επίσης ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εντολέα του στη φυλακή.

«Επικοινώνησα με τον εντολέα μου πριν βγω στην εκπομπή σας και με διαβεβαίωσε για όσα σας λέω. Διαψεύδει οποιαδήποτε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του γάμου του και ότι υπήρχε θέμα εμμονής με άλλη γυναίκα» τόνισε.

«Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει η κυρία, ας πάει να καταθέσει. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταθέσεις. Η δικογραφία ήταν 4-5 μήνες ανοιχτή για την οποιαδήποτε κατάθεση. Αφού έκλεισε, εμφανίστηκαν αυτές οι μαρτυρίες» κατέληξε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τα όσα είπε η γυναίκα όσον αφορά στην παράλληλη σχέση της με τον κατηγορούμενο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου