ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοψία στα έργα Καράβωμα – Πουρί

αυτοψία-στα-έργα-καράβωμα-πουρί-34381

Αυτοψία στα έργα ασφαλτόστρωσης στο οδικό τμήμα από Καράβωμα έως Πουρί πραγματοποίησε χθες το πρωί η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Πρόκειται για εργασίες που είναι ενταγμένες στα έργα αποκαταστάσεων από θεομηνία συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ.

Ηδη έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές εργασίες αντιστήριξης, η τοποθέτηση πασσάλων για τη διασφάλιση του οδικού δικτύου από κατολισθήσεις και άρχισαν οι ασφαλτικές εργασίες, με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η παρέμβαση.

Σε δηλώσεις της η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε ότι «η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιεί σημαντικά έργα υποδομών σε ολόκληρο τον Νομό Μαγνησίας. Επισκεφθήκαμε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες το τμήμα Καράβωμα – Πουρί, ενώ παράλληλα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε ολόκληρο το Ανατολικό Πήλιο. Πρόκειται για μεγάλα αναπτυξιακά έργα, που προστατεύουν το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών στην περιοχή και συμβάλλουν στην ασφαλή χρήση του οδικού δικτύου, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες προϋποθέσεις για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου