ΤΟΠΙΚΑ

Οι πρώτες των πρώτων στη Μαγνησία πέτυχαν τον στόχο τους

οι-πρώτες-των-πρώτων-στη-μαγνησία-πέτυ-341501

Οι υψηλές βαθμολογικές τους επιδόσεις δεν τους οδήγησαν μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας στη Μαγνησία. Με την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών, τους εξασφάλισαν την άνετη είσοδο στις σχολές της πρώτης επιλογής τους. Ο λόγος για τις πρώτες των πρώτων στον νομό, που ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Ηταν στο τέλος του περασμένου Ιουνίου όταν η αριστούχος του νομού, Βασιλική Οικονόμου, από το Μουσικό Σχολείο Βόλου, μιλούσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τον στόχο της να περάσει στη Νομική Σχολή. Ο στόχος επιτεύχθηκε, με την Βασιλική Οικονόμου που είχε συγκεντρώσει 19.369 μόρια να εισάγεται στη Νομική Θεσσαλονίκης. «Από μικρή ήθελα να απονέμω δικαιοσύνη, ακόμη και στις παρέες μου», έλεγε η ίδια, και όπως φαίνεται θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει.

Η δεύτερη σε βαθμολογία στη Μαγνησία, Κατερίνα Πέτρου, είχε βάλει πλώρη για την Ιατρική. Με βαθμολογία 19.332 μόρια «έπιασε» τον στόχο και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, όπως ονειρευόταν. Πλέον, η Κατερίνα Πέτρου έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια επιστήμη που την εκφράζει ως άτομο, ταιριάζει στον χαρακτήρα της και σε αυτό που επιθυμεί να κάνει: να προσφέρει στον συνάνθρωπο.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου