ΤΟΠΙΚΑ

Κερκίδες στο Αθλητικό Κέντρο Σούρπης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

κερκίδες-στο-αθλητικό-κέντρο-σούρπης-334032

Ξεκινά η κατασκευή κερκίδων στο Αθλητικό Κέντρο της τοπικής κοινότητας Σούρπης στο δήμο Αλμυρού. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 168.000 ευρώ που προβλέπει τη δημιουργία οκτώ σειρών παράλληλων κερκίδων για την αναβάθμιση των υποδομών του γηπέδου. Στο Αθλητικό Κέντρο Σούρπης η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί επίσης την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και την τοποθέτηση νέου δικτύου άρδευσης.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τον δήμαρχο Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, τη διοίκηση του τοπικού Αθλητικού Συλλόγου Αίας και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, υπογράψαμε τη σύμβαση που αποδίδει στους κατοίκους της Σούρπης ένα λειτουργικό και ασφαλές γήπεδο. Ικανοποιούμε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, δίνουμε δημιουργική διέξοδο στους νέους ανθρώπους. Στηρίζουμε με έργα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με το πρότυπο πρόγραμμα ανακατασκευής γηπέδων και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων που σχεδιάζουμε, χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε. Είμαστε πρώτη αθλητική Περιφέρεια στη χώρα, με έργα υποδομών άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ και περισσότερες από 1.000 επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις, παντού στη Θεσσαλία», δηλώνει ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

Οι κερκίδες θα κατασκευαστούν πάνω σε φυσικό πρανές, ακολουθώντας την φυσική κλίση του εδάφους. Προτείνονται οκτώ σειρές παράλληλων κερκίδων με μήκος 62,25μ. και πλάτος 7,40μ. μαζί με τους δύο διαδρόμους κυκλοφορίας. Δημιουργούνται έτσι δύο παράλληλα διαζώματα. Επίσης θα κατασκευαστεί χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων κατά μήκος των κερκίδων σε στάθμη με μήκος 62,25μ. και πλάτος 3,40μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου