ΤΟΠΙΚΑ

Συμμαχίες για το Δήμο Βόλου

συμμαχίες-για-το-δήμο-βόλου-333931

Μιχ. Μιτζικό στηρίζει ο ΛΑΟΣ και Μαργ. Πατσιαντά το «Ξεκίνημα»

Σε συμμαχίες της τελευταίας στιγμής, προχωρούν συνδυασμοί που θα κατέβουν στη μάχη των δημοτικών εκλογών για το Βόλο, στις 18 Μαΐου, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο τμήμα του εκλογικού σώματος.

Χθες με επίσημες ανακοινώσεις τους, τη στήριξή τους στον Μιχάλη Μιτζικό και το Μαργαρίτη Πατσιαντά, δήλωσαν ο ΛΑΟΣ και το Ξεκίνημα αντίστοιχα. Η ανακοίνωση στήριξης των δύο υποψηφίων, συνοδεύτηκε από ονόματα που στελεχώνουν τους συνδυασμούς των δύο υποψηφίων Δημάρχων.

Μιτζικό στηρίζει ο ΛΑΟΣ

Σε πρόσφατη συνεδρίασή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με το συνδυασμό «Δύναμη Βόλου» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Μιχάλη Μιτζικό.

«Η Ν.Ε. έκρινε ως καταλληλότερο για τον τόπο μας τον συνδυασμό Δύναμη Βόλου με επικεφαλής το Μιχάλη Μιτζικό, ως τη μόνη ειλικρινή και ελπιδοφόρα συμμετοχή. Εχοντας ως γνώμονα την εξυπηρέτηση και την άδολη προσφορά στα συμφέροντα των πολιτών μας, αποφασίσαμε να βοηθήσομε τον αξιόλογο συμπολίτη μας Μιχ. Μιτζικό, στον έντιμο αγώνα που διεξάγει, με τη συμμετοχή μας στον πατριωτικό συνδυασμό», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΛΑΟΣ.

Με το συνδυασμό του κ. Μιτζικού κατέρχονται ως υποψήφιοι τα στελέχη του ΛΑΟΣ, Δημήτριος Σέχας- υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ιωλκού και Σπύρος Ψαχούλας- υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου.

Το Ξεκίνημα στους Δρόμους Συνεργασίας

Εξάλλου, τη συμμετοχή του με τρεις υποψηφίους, στο ψηφοδέλτιο των «Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», ανακοινώνει το «Ξεκίνημα», δηλώνοντας τη στήριξή του στο πρόσωπο του επικεφαλής, Μαργαρίτη Πατσιαντά.

«Το «Ξεκίνημα» Βόλου συμμετέχει στους «Δρόμους Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης» γιατί είναι η μόνη δημοτική κίνηση που επιτρέπει τη συνύπαρξη διαφορετικών αριστερών πολιτικών ρευμάτων και δεν έχει σαν στόχο απλά την καταγραφή της διαμαρτυρίας αλλά και το να περάσει ο Δήμος Βόλου στην Αριστερά. Θεωρούμε ότι όλες οι δυνάμεις της Αριστεράς και του κινήματος στην περιοχή μας θα όφειλαν να συνεργαστούν σε ένα κοινό εκλογικό μέτωπο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης.

Υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του κ. Πατσιαντά, θέτουν από το «Ξεκίνημα», οι Νίκος Κανελλής, Κώστας Ιατρόπουλος και Μαριάνθη Κυπρίδου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου