ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύτηκε η Κιβωτός του Κόσμου

βραβεύτηκε-η-κιβωτός-του-κόσμου-331682

Τον εκπρόσωπο του πατέρα Αντωνίου από την Κιβωτό του Κόσμου για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο βράβευσε το τμήμα HJ-13 ARGONAUTS – VOLOS στο πλαίσιο εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, με κεντρική ομιλήτρια την υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή με θέμα «Μεταρρυθμίσεις και εξελίξεις στην παιδεία, η επόμενη μέρα στην εκπαίδευση και η ψηφιακή διάστασή της».

Η απονομή της τιμητικής πλακέτας έγινε από τον κυβερνήτη Ahepa Ελλάδος Βαρσάμη Κωνσταντίνο.

Ακολούθησε η ομιλία της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή, η οποία αναφέρθηκε στις εκπαιδευτικές αλλαγές που συντελούνται.

Εγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στην υφυπουργό από τον ύπατο κυβερνήτη Ahepa Ευρώπης Ιωάννη Μητρόπουλο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κατόπιν πρόσκλησης ο ύπατος κυβερνήτης Ευρώπης Ιωάννης Μητρόπουλος, ο κυβερνήτης Ελλάδος Κωνσταντίνος Βαρσάμης, ο γραμματέας της περιφέρειας Ελλάδος Νίκος Δημητρόπουλος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημητριάδος π. Αμφιλόχιος, ο βουλευτής Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Βόλου αντιδήμαρχος Οικονομικών Ανδρέας Ζέρβας, η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης, Σοφία Χάλαρη, καθώς και πλήθος επισήμων τόσο από τις στρατιωτικές αρχές και τα σώματα ασφαλείας, όσο και από υπηρεσίες, οργανισμούς και συλλόγους.

Μετά το πέρας της ομιλίας όλοι οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν στο φουαγιέ, όπου υπήρξε έκθεση από φοιτητές του ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου, προσφέρθηκαν εδέσματα που παρασκεύασαν οι φοιτητές από το τμήμα μαγειρικής και αναψυκτικά, τα οποία ήταν ευγενική χορηγία της τοπικής βιομηχανίας ΕΨΑ.

Τηρήθηκαν υποδειγματικά όλοι οι κανόνες που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία για τη μη διασπορά του covid 19, καθώς και όλοι οι κανόνες ασφαλείας με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου