ΤΟΠΙΚΑ

Οι εισφορές στο ΕΤΑΑ – ΤΣΜΕΔΕ

οι-εισφορές-στο-εταα-τσμεδε-330027

Κατέθεσε πρόταση ο Σωκράτης Αναγνώστου

Παράταση στην πληρωμή των εισφορών στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ χωρίς την επιβολή προσαυξήσεων στους ασφαλισμένους ζητεί ο πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Σωκράτης Αναγνώστου, αφού ενώ σήμερα εκπνέει η προθεσμία αποστολής των ειδοποιητηρίων, το ΕΤΑΑ – ΤΜΕΔΕ δεν τα έχει αποστείλει ακόμη στους ασφαλισμένους.

Με έγγραφό του προς τον πρόεδρο του ΕΤΑΑ, Αντώνη Σελλιανιάκη, τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Μηχανικών και Εργοληπτικών Δημοσίων Εργων, Ιωάννη Γαμβρίλη και τον πρόεδρο του ΤΕΕ Χρήστο Σπίρτζη, ο κ. Αναγνώστου σημειώνει ότι: «Το ΕΤΑΑ – ΤΣΜΕΔΕ, παρόλο που έχουμε φτάσει στο τέλος του μηνός Απριλίου, δεν έχει αποστείλει ειδοποιητήρια στους ασφαλισμένους για να πληρώσουν τις εισφορές τους στο ταμείο».

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, υπογραμμίζει, την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων, ενώ εμείς γινόμαστε δέκτες έντονων παραπόνων για την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί, καθώς κανένας, δηλαδή ΕΤΑΑ, ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ δεν είναι σε θέση να τους απαντήσει επίσημα για το τι πρέπει να κάνουν οι συνάδελφοι.

«Για το λόγο αυτό ζητάμε να εκδώσετε άμεσα απόφαση, με την οποία να δίνεται παράταση στη πληρωμή των εισφορών, χωρίς φυσικά να επιβληθεί καμία προσαύξηση, δεδομένου ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την πλευρά σας και δεν οφείλεται στην απροθυμία πληρωμής των ασφαλίστρων από τους συναδέλφους.

Παράλληλα σε περίπτωση μη χορήγησης παράτασης, καλούμε το ΤΕΕ να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι συνάδελφοι» καταλήγει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου