ΤΟΠΙΚΑ

«Το SPA στο Ξενία θα επαναλειτουργήσει σύντομα υπό νέα διαχείριση και νέα διεύθυνση»

το-spa-στο-ξενία-θα-επαναλειτουργήσει-σ-325993

Καθησυχάζει με ανακοίνωσή της η DOMOTEL XENIA VOLOU AEπ

Την πλήρη επαναλειτουργία του SPA υπό νέα διαχείριση και διεύθυνση προετοιμάζει η DOMOTEL XENIA VOLOU AEπ, όπως επισημαίνεται σ’ ανακοίνωσή της, για να καθησυχάσει όσες και όσους έκαναν χρήση των χώρων SPA του ξενοδοχείου. Οι συγκεκριμένοι χώροι ήταν μισθωμένοι σε συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία, η οποία όμως αποχώρησε μετά από μη τήρηση της σύμβασης που είχε υπογράψει με το ξενοδοχείο Ξενία, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στα μέλη που είχαν υπογράψει συμβάσεις με τον ιδιώτη για να συμμετέχουν σε διάφορα προγράμματα χαλάρωσης και αισθητικής.

Ειδικότερα η DOMOTEL XENIA VOLOU AEπ στην ανακοίνωσή της, μετά από δημοσιεύματα, αναφέρει: «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την εταιρεία ΕΛΞΙΣ SPA E.E., η οποία, με βάση σύμβαση μίσθωσης των χώρων SPA του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ, είχε τη λειτουργία και εκμετάλλευση τους, διευκρινίζει ότι:

  1. Ουδεμία ανάμειξη είχε ή έχει στη λειτουργία και την οικονομική διαχείριση της μισθώτριας ΕΛΞΙΣ SPA E.E.
  2. Όλες οι συμβάσεις πελατών εγένοντο από την εταιρεία ΕΛΞΙΣ SPA E.E., η οποία εισέπραττε και τα σχετικά τιμήματα.
  3. Η εταιρεία EΛΞΙΣ SPA E.E., λόγω σωρείας παραβάσεων της σύμβασης μίσθωσης απ’ αυτή, με δικαστική απόφαση έξωσης, αποχώρησε από το μίσθιο αφού προηγουμένως παρέλαβε τον εκεί εξοπλισμό της.
  4. Η εταιρεία μας, διατηρώντας όλες τις κατά της ΕΛΞΙΣ SPA E.E. απαιτήσεις της, προετοιμάζει την πλήρη επαναλειτουργία του SPA υπό νέα διαχείριση και διεύθυνση.
  5. Η εταιρεία DOMOTEL XENIA VOLOU AEπ δεν γνωρίζει τις μεταξύ ΕΛΞΙΣ SPA E.E. και τρίτων συμβάσεις που φυσικά δεν την αφορούν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου