ΤΟΠΙΚΑ

Πόλος έλξης το περίπτερο της ΕΠΑ Θεσσαλίας στη 80η ΔΕΘ

πόλος-έλξης-το-περίπτερο-της-επα-θεσσα-325088

Συνάντηση του Λεων. Μπακούρα με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Ευ. Μεϊμαράκη

Πόλο έλξης, όχι μόνο για τα πολιτικά πρόσωπα που επισκέφθηκαν την Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, αλλά και για τους επισκέπτες της που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις χρήσεις και τα οφέλη της χρήσης του αερίου, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και τις νέες υπηρεσίες και προσφορές, που παρέχονται την τρέχουσα περίοδο αποτέλεσε το περίπτερο των ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ Θεσσαλίας στην 80η ΔΕΘ.

Την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια την προγραμματισμένης του επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης είχε, μετά το πέρας της προγραμματισμένης ομιλίας του, την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή κο. Λεωνίδα Μπακούρα τόσο για τις εξελίξεις στον χώρο του φυσικού αερίου, τις μέχρι τώρα επενδύσεις των ΕΠΑ, αλλά και τα μελλοντικά επενδυτικά σχέδια των δύο εταιριών που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας τόσο σε τοπικό όσο σε εθνικό επίπεδο.

Η ΕΠΑ Θεσσαλίας & ΕΠΑ Θεσσαλονίκης μετά την πετυχημένη της παρουσία για ακόμα μια φόρα στην έκθεση, ανανεώνει το ραντεβού για την επομένη χρόνια, υποσχόμενη να διατηρήσει την ανοδική πορεία εργασιών της, τις επενδύσεις στην καινοτομία, την συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών, έχοντας ως γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον και στον πολίτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου