ΤΟΠΙΚΑ

Αποκατάσταση γηπέδου της Αθλητικής Ενωσης Λεχωνίων

αποκατάσταση-γηπέδου-της-αθλητικής-ε-32508

Ζητά με αναφορά ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

Την αποκατάσταση του γηπέδου, στο οποίο αθλούνται τα παιδιά της Αθλητικής Ενωσης Λεχωνίων – Νηλέας ζητά με αναφορά προς τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Η αναφορά του βουλευτή έχεις ως εξής: «Πρόσφατα έγινα αποδέκτης έγγραφης αναφοράς της Αθλητικής Ενωσης Λεχωνίων – Νηλέας, η οποία αποτελεί ένα ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο που αγωνίζεται στη Β’ τοπική κατηγορία των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Μαγνησίας. Συγκεκριμένα, η Αθλητική Ενωση Λεχωνίων έχει δημιουργήσει ακαδημίες ποδοσφαίρου για την τοπική νεολαία, οι οποίες απαριθμούν τουλάχιστον 50 παιδιά, προσπαθώντας να ενισχύσει το αθλητικό ιδεώδες στη νεολαία της περιοχής. Εντούτοις, το έργο της είναι συναντά δυσκολίες και εμπόδια καθώς το γήπεδο στο οποίο αθλούνται τα μέλη της ένωσης βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Η αποκατάσταση του γηπέδου είναι ιδιαιτέρως κοστοβόρα για μια ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου, παρεμποδίζεται η αρμονική ενασχόληση των νέων της περιοχής με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Εκ των ανωτέρω, συνάγεται ότι το υπουργείο θα πρέπει να εξετάσει τη δυνατότητα χρηματοδότησης της Αθλητικής Ενωσης Λεχωνίων – Νηλέας με το απαραίτητο ποσό, προκειμένου να προχωρήσουν τα αρδευτικά έργα στο γήπεδο των ακαδημιών και να συνεχιστεί απρόσκοπτα το εκπαιδευτικό έργο της ένωσης στην περιοχή αυτή της Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου