ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Π. Σκοτινιώτη με τον Κ. Πιερρακάκη

συνάντηση-π-σκοτινιώτη-με-τον-κ-πιερρα-324694

Υποψήφιο ευρωβουλευτή με την «Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη»

Με το Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη συναντήθηκε χθες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη»Κυριάκος Πιερρακάκης, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στο Βόλο ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε επίσης η Αντιδήμαρχος κ. Νατάσσα Οικονόμου, ο κ. Σκοτινιώτης ενημέρωσε τον κ. Πιερρακάκη για τα σημαντικά θέματα της πόλης και τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής κατά την τελευταία τριετία, οι οποίες επικεντρώθηκαν στο τρίπτυχο «κοινωνική προστασία – βιώσιμη πόλη – επενδύσεις».

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και συγκεκριμένα για τις εκλογές στο Δήμο Βόλου, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν ότι πρόκειται για μια από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, αφού η επόμενη πενταετία συμπίπτει με την υλοποίηση του νέου ΕΣΠΑ, κατά την οποία θα κριθούν σημαντικά ζητήματα για την προοπτική της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Πιερρακάκης επισήμανε, όπως και προχθές στη συνέντευξη Τύπου, ότι «οι εκλογές στο Δήμο Βόλου ξεπερνούν τα ζητήματα τοπικής φύσεως και ακουμπούν ζητήματα δημοκρατίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου