ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

συγκέντρωση-διαμαρτυρίας-για-τη-δολο-317098

Αντιφασιστική συγκέντρωση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα διοργανώνεται τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Ελευθερίας.

Η κινητοποίηση διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία.

Η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Αριστερή Ενότητα Βόλου, το Αριστερό Δίκτυο Νεολαίας, η συλλογικότητα ΑΤΤΑCK στην ανεργία και την επισφάλεια, το ΕΕΚ, η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας, η Λέσχη Εργαζομένων και Ανέργων, η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, το ΞΕΚΙΝΗΜΑ, η οργάνωση Κουμμουνιστών διεθνιστών Σπάρτακος και ο Χώρος Κινημάτων – Στέκι Μεταναστών απευθύνουν κάλεσμα προς τις μαχόμενες δυνάμεις του εργατικού κινήματος, την νεολαία της πόλης και κάθε δημοκράτη πολίτη για ευρεία συμμετοχή στη συγκέντρωση.

Σε ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι ο «Παύλος Φύσσας Ζει» ενάντια στην Ευρώπη Φρούριο, τα Μνημόνια, την φασιστική απειλή.

«Το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να βγει ξανά στο προσκήνιο και να συμβάλει στο κίνημα ανατροπής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των αντεργατικών πολιτικών που εφαρμόζει. Χρειάζεται να δώσουμε αποφασιστική απάντηση ενάντια στον εθνικισμό και το μιλιταρισμό που προωθούν από κοινού ΕΕ-ΝΑΤΟ-κυβέρνηση για ένα κόσμο ειρήνης, ισότητας και χειραφέτησης» τονίζουν μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου