ΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση Μάκη Μπαλή για το εκλογικό αποτέλεσμα

δήλωση-μάκη-μπαλή-για-το-εκλογικό-αποτ-315668

Δήλωση του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλή, για το εκλογικό αποτέλεσμα:

Από την κάλπη της Κυριακής αναδείχθηκε ένα νέο πολιτικό σκηνικό αλλά και μια λεα πολιτική πραγματικότητα την οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Νικητής στις εκλογές δεν αναδείχθηκε μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η κοινωνία, ο λαός μας, που δεν επέτρεψε – παρόλες τις προσπάθειες – την παλινόρθωση του παλιού πολιτικού κατεστημένου.

Κρατώντας ζωντανή την ελπίδα και δίνοντας την εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση να δώσουν την μάχη για μλία διαφορετική πορεία και προοπτική στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Ηττήθηκαν όσοι πόνταραν στα σενάρια της αριστερής παρένθεσης, όσοι επί χρόνια βολεύτηκαν με το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής και όσοι επιχείρησαν το τελευταίο διάστημα να συκοφαντήσουν τους χειρισμούς και την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα εντός και εκτός της χώρας, ακόμη και όσοι προήλθαν από το εσωτερικό του.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν για μία ακόμη φορά και να τους διαβεβαιώσω ότι όλοι μας, με τη δική τους στήριξη και με νέα δυναμική, θα συμβάλλουμε στην επίτευξη των μεγάλων αλλαγών που χρειάζεται η χώρα και η κοινωνία, έχοντας πάντα στο μυαλό μας τις ανάγκες των πολλών αλλά και της Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου