ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με το αγνοούμενο αεροσκάφος – Έρευνες και στη Μαγνησία

συνεχίζεται-το-θρίλερ-με-το-αγνοούμεν-308836

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη εδώ και παραπάνω από ένα 24ωρο, καθώς από το μεσημέρι της Δευτέρας αγνοείται ένας πιλότος και μέλος της Αερολέσχης Δράμας.

Ο 62χρονος που αγνοείται είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του στη Δράμα, ενημερώνοντάς τους ότι θα επέστρεφε εάν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες τη Δευτέρα από την Αθήνα. Το τελευταίο στίγμα προέρχεται από το κινητό του πιλότου και εντοπίζεται στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας

Ο 62χρονος από τη Δράμα, Σταύρος Τσιγάλογλου, σύμφωνα με πληροφορίες είχε χρησιμοποιήσει το μονοκινητήριο αεροσκάφος προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο. Για το συμβάν έχει κάνει ανάρτηση στο Facebook η κόρη του 62χρονου:

Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και την Πολεμική Αεροπορία, το αεροσκάφος απογειώθηκε τη Δευτέρα από αεροδρόμιο της Θήβας και στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας ήταν η τελευταία επικοινωνία του πιλότου με έναν φίλο του. Από τότε δεν υπάρχει κανένα νεώτερο για την πορεία του και χθες το μεσημέρι ξεκίνησαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες οι έρευνες από τη Χάλκη, ενώ εκτείνονταν ως το Καλαμάκι και τη Λίμνη Κάρλα.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, στην επιχείρηση παίρνουν μέρος άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, αλλά και του Λιμενικού, σκάφη του οποίου «χτενίζουν» το Αιγαίο, από Αγιόκαμπο, Σκιάθο και Βόλο. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το onlarissa.gr, υπάρχει μαρτυρία κατοίκου από τα Κανάλια της Μαγνησίας ότι άκουσε κρότο σε δασική περιοχή του Κισσάβου. Οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

ethnos.gr-opentv

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου