ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσίασε τους υπ. αντιπεριφερειάρχες

παρουσίασε-τους-υπ-αντιπεριφερειάρχ-308125

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Νίκος Τσιλιμίγκας

«Η συμμετοχή μας στις Περιφερειακές Εκλογές αποτελεί τη δική μας αντίδραση στην κατάσταση, που βιώνουν μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες οι πολίτες. Καταθέτουμε τη δική μας πρόταση για τη Θεσσαλία του 2020 και χαράσσουμε τεκμηριωμένα την προοπτική για τη Θεσσαλία των επόμενων δεκαετιών».

Τα παραπάνω τόνισε σε εκδήλωση, την περασμένη Κυριακή στο Βόλο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης επικεφαλής της «Θεσσαλών Συμπολιτεία» Νίκος Τσιλιμίγκας, παρουσιάζοντας τους τέσσερις υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιλιμίγκα, «ένα από τα σπουδαιότερα σημεία της πρότασής μας είναι η πραγματική αξιοποίηση του μεγάλου «οπλοστασίου» που διαθέτει η Θεσσαλία: του Πανεπιστημίου της, που από το 1984 συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της περιοχής μας, χωρίς όμως να έχουν αξιοποιηθεί οι πραγματικές δυνατότητες που υπάρχουν, μέσα από τη διασύνδεσή του με την καινοτομία και την παραγωγική βάση, με μεγάλες ευθύνες και της τοπικής αυτοδιοίκησης γι’ αυτό.

Είμαστε σήμερα εδώ, στην έδρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για να διατρανώσουμε την πεποίθησή μας και να στείλουμε το αισιόδοξο μήνυμα ότι η απάντηση στην κρίση περνάει μέσα από τη γνώση και την καινοτομία».

Οι υπ. αντιπεριφερειάρχες

Παρουσιάζοντας τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες ο κ. Τσιλιμίγκας τόνισε ότι επελέγησαν «οι πρώτοι μεταξύ ίσων» για να υπηρετήσουν τον τόπο με αυταπάρνηση και αγάπη.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης είναι η Τζούλια Τσαλίκη, «μια νέα και δυναμική γυναίκα, με διαρκή παρουσία στα κοινά, τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης», όπως τόνισε και παρουσίασε το πλούσιο βιογραφικό της νυν περιφερειακής συμβούλιο Θεσσαλίας, εκλεγμένης με το συνδυασμό «Θεσσαλών Δύναμη» το 2010.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είναι ο Ευθύμιος Ιακωβάκης, στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είναι ο Βαγγέλης Νοτόπουλος, ενώ στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας η Ευαγγελία Λιακούλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου