ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία η ημερίδα για τη μουσικοθεραπεία

με-επιτυχία-η-ημερίδα-για-τη-μουσικοθε-30318

Επιτυχία σημείωσε η ημερίδα με θέμα «Μουσικοθεραπεία: Θεωρία και Πράξη» στο αμφιθέατρο Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία διοργανώθηκε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Π.Θ., το Μουσικό Σχολείο Βόλου και την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Οι συμμετέχοντες στην επιστημονική Ημερίδα είχαν την ευκαιρία μέσα από τις παρουσιάσεις των προσκεκλημένων εισηγητών να έρθουν σε επαφή, αφενός με τις αρχές τις Επιστήμης της Μουσικοθεραπείας αλλά και με εφαρμοσμένα παραδείγματα από την κλινική πράξη.

Την εκδήλωση πλαισίωσε σύνολο μαθητών από το Μουσικό Σχολείο Βόλου, οι οποίοι παρουσίασαν πρωτότυπη σύνθεση του καθηγητή του σχολείου κ. Αλέξανδρου Καρκάλα και μάγεψαν το κοινό με την εκτέλεση του κομματιού.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Σεβαστιανός, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Δημητριάδος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλης Χατζόπουλος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών και κοινωνικών Επιστημών κ. Γεώργιος Κλεφτάρας, η Επίκουρη Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής κ. Παναγιώτα Σταυρούση, ο Προϊστάμενος της Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γιώργος Πολύζος, και πλήθος συμμετεχόντων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών.

Τα έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν για την ενίσχυση των θεραπευτικών προγραμμάτων της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου