ΤΟΠΙΚΑ

Σε αγωνιστική ετοιμότητα για την αξιολόγηση οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

σε-αγωνιστική-ετοιμότητα-για-την-αξιο-294634

Γενική συνέλευση για την αξιολόγηση μετά την τροπολογία Γεροβασίλη πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί, στο Δημαρχείο του Βόλου. Για τη διευκόλυνση των εργαζομένων προκειμένου να λάβουν μέρος στη συνέλευση, έχει προκηρυχθεί στάση εργασίας από τις 11.30π.μ. έως τη 1μ.μ.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος, αναφέρει τα εξής:

«Η μαζική συμμετοχή όλων των δημοτικών υπαλλήλων της χώρας στην απεργιακή κινητοποίηση και αποχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ, έβαλε φρένο στη διαδικασία της αντιδραστικής Αξιολόγησης των Δημόσιων και Δημοτικών Υπαλλήλων του Ν. 4369/2016, που νομοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μπροστά στην αποφασιστικότητά μας να μείνει ο νόμος στα χαρτιά, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έφερε στη Βουλή και ψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ, η κατάπτυστη τροπολογία, με την οποία αφενός νομοθετήθηκε η απεργοσπασία και αφετέρου συνδέεται η αξιολόγηση με την υπηρεσιακή εξέλιξη των στελεχών όλης της Δημόσιας Διοίκησης (διευθυντών, τμηματαρχών κλπ), προσπαθώντας να μας εκβιάσει και να μας διαιρέσει.

Όπως ακυρώσαμε τον νόμο Μητσοτάκη και βασικές πλευρές του νόμου Βερναρδάκη, έτσι μπορούμε να ακυρώσουμε και την τροπολογία Γεροβασίλη.

Σας καλούμε να δώσουμε μαζικό παρών συνεχίζοντας με απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία της αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά.

Καλούμε δε τους δημάρχους της Μαγνησίας να μην προβούν σε καμία διαδικασία αξιολόγησης, στηρίζοντας τη θέση του συλλόγου μας και του συνδικαλιστικού κινήματος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου