ΤΟΠΙΚΑ

Επανασυνδέθηκε νερό σε πολυμελή οικογένεια

επανασυνδέθηκε-νερό-σε-πολυμελή-οικο-292785

Μετά από ένα μήνα επανασυνδέθηκε το νερό σε πολυμελή οικογένεια του Βόλου, όπου η ΔΕΥΑΜΒ είχε προχωρήσει σε διακοπή καθώς οι οφειλές της ξεπερνούσαν τις 1.500 ευρώ. Ωστόσο η οικογένεια το προηγούμενο διάστημα είχε προβεί μόνη της στην επανασύνδεση του νερού και έτσι της επιβλήθηκε πρόστιμο από την υπηρεσία.

Στην περιπέτεια της οικογένειας έδωσε προχθές λύση η «Ομάδα Ενημέρωσης και Αντίδρασης ενάντια στους Πλειστηριασμούς» από το Στέκι Αλληλεγγύης μετά από συνάντηση που είχε με το Διευθυντή και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ κ.κ. Οικονομίδη και Μαυρογιάννη.

Το περιστατικό έγινε γνωστό στο Στέκι Αλληλεγγύης καθώς ένα μέλος της οικογένειας συνεισφέρει εθελοντικά στο Στέκι και παράλληλα δέχεται βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης.

Στην τετραμελή οικογένεια, όλοι είναι άνεργοι και το μοναδικό εισόδημα που έχουν ήταν το επίδομα αναπηρίας που λαμβάνει μέλος της οικογένειας.

Μετά την παρέμβαση της «Ομάδας Ενημέρωσης και Αντίδρασης ενάντια στους Πλειστηριασμούς» στη ΔΕΥΑΜΒ κατάφεραν το διακανονισμό του πόσου, μέρος του οποίου θα πληρώνεται από το Στέκι Αλληλεγγύης.

Τέλος σχετικά με την περίπτωση της μονογονεικής οικογένειας, στην οποία είχε ασκηθεί δίωξη εξαιτίας ρευματοκλοπής, το δικαστήριο πήρε αναβολή για τον Οκτώβριο του 2014. Στόχος της «Ομάδας Ενημέρωσης και Αντίδρασης ενάντια στους Πλειστηριασμούς» από κοινού με το Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου ήταν να σταματήσουν τη δίωξη ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου