ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε πρώην Υποδιευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

πέθανε-πρώην-υποδιευθυντής-του-ταχυδ-287202

Απέραντη θλίψη σκόρπισε χθες στο Βόλο ο θάνατος πρώην Υποδιευθυντή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, του Ζήση Σφακιανού. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλευόταν το τελευταίο δωδεκαήμερο.

Ηταν άνθρωπος δυνατός, που δεν κατέθετε εύκολα τα όπλα, είπαν συνάδελφοί του που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν την τραγική είδηση. Η εισαγωγή του σε θάλαμο του Αχιλλοπουλείου με αφορμή τη διενέργεια εξετάσεων ήταν αυτή έλεγαν που στοίχισε τη ζωή στον καλό προϊστάμενο, που δεν το έβαζε ποτέ κάτω.

Ισως επειδή στρεσαρίστηκε όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο επισημάνθηκε χαρακτηριστικά, υπέστη καρδιακή ανακοπή και δυστυχώς έκτοτε η υγεία του δεν επανήλθε.

Ολες αυτές τις μέρες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και κατέληξε σκορπώντας ανείπωτη οδύνη. Η οικογένειά του που ήταν στο πλευρό του είναι συντετριμμένη. Φίλοι και συνάδελφοι θλιμμένοι. Οπως αναφέρθηκε, ο άτυχος 71χρονος δεν είχε ανταλλάξει ποτέ βαριά κουβέντα με τους υπαλλήλους του.

Ηταν άξιος ταμίας, ικανός Τμηματάρχης και Υποδιευθυντής, άνθρωπος της παρέας, οικογενειάρχης. Ο 71χρονος συνταξιοδοτήθηκε το 2008. Ευτυχώς, μετά τη συνταξιοδότηση πρόλαβε να απολαύσει έστω κάποια χρόνια με την οικογένειά του. Με τη σύζυγό του ευτύχησαν να έχουν μία κόρη και ένα εγγονό. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου