ΤΟΠΙΚΑ

Το «Silver Spirit» στο Βόλο

το-silver-spirit-στο-βόλο-284554

Πολλά βλέμματα στράφηκαν με θαυμασμό στο κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» που αγκυροβόλησε χθες ανοιχτά του λιμανιού του Βόλου, στη διάρκεια της τρίτης κατά σειρά άφιξης στην περιοχή μας.

Το εντυπωσιακό, μήκους 190 μέτρων κρουαζιερόπλοιο, που φέρει σημαία Μπαχάμες, κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου χθες στις 7 το πρωί από Θεσσαλονίκη και απέπλευσε στις 6 το απόγευμα με προορισμό τη Μύκονο.

Οι 324 επιβάτες αποβιβάστηκαν με πλωτά μέσα του πλοίου στο τέρμιναλ, όπου τους υποδέχτηκαν εργαζόμενοι του Info Center Δήμου Βόλου, διανέμοντας ενημερωτικούς χάρτες και πληροφοριακό υλικό, προκειμένου να διευκολύνουν την ολιγόωρη διαμονή τους στην περιοχή μας.

Οι 146 επιβάτες είναι Αμερικανοί, 36 Αυστραλοί και οι υπόλοιποι διαφόρων εθνικοτήτων, ενώ τα μέλη του πληρώματος ανέρχονται σε 371.

Στη διάρκεια της παραμονής τους οι τουρίστες κινήθηκαν με πούλμαν στα Μετέωρα, το Πήλιο, αλλά και στην πόλη του Βόλου, στο πλαίσιο της ελεύθερης περιήγησης που πραγματοποίησαν αρκετοί.

Το κυκλικό ταξίδι που πραγματοποιεί το κρουαζιερόπλοιο έχει ως αφετηρία την Κωνσταντινούπολη και ενδιάμεσους σταθμούς την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, τη Μύκονο, τη Ρόδο, τη Μαρμαρίδα, το Κουσάνταση, την Πάτμο και η κρουαζιέρα ολοκληρώνεται στον Πειραιά.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου