ΤΟΠΙΚΑ

Ραντεβού διαμαρτυρίας δίνουν φιλόζωοι

ραντεβού-διαμαρτυρίας-δίνουν-φιλόζω-276603

Ραντεβού αύριο Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, στο δημαρχείο Βόλου, δίνουν φιλοζωικές οργανώσεις απ’ όλη τη χώρα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το «κολαστήριο των Γλαφυρών», μετά τις εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου με τα σκελετωμένα σκυλιά που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο των Γλαφυρών.

Οι φιλόζωοι θα μεταβούν στο Καταφύγιο, θα ταΐσουν τα αδέσποτα που φιλοξενούνται εκεί και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στην παραλία του Βόλου.

Προ ημερών φιλόζωοι του Βόλου, είχαν προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο της πόλης. Είχε προηγηθεί επίσκεψη μελών της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου στο Καταφύγιο, που αντίκρισαν σκυλιά σκελετωμένα και ένα νεκρό.

ΦΙ.Ο.Β. και δήμος Βόλου κατέληξαν να αλληλομηνύονται στα δικαστήρια, ωστόσο, οι εικόνες που τραβήχτηκαν έκαναν το γύρο της Ελλάδας κινητοποιώντας τις φιλοζωικές οργανώσεις.
Αύριο, Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, φιλόζωοι απ’ όλη την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν στο Βόλο. Θα έρθουν φιλοζωικές από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και φιλόζωοι από τη Λαμία και τη Λάρισα. «Ολοι μαζί θα τα σώσουμε. Το δικό μας δυναμικό παρόν θα δώσει απάντηση στους δήμιους των ζώων», αναφέρεται στο προσκλητήριο.

Για την Φιλοζωική Ομάδα Βόλου (Φι.Ο.Β.) 6937152366 Αλεξάνδρα Στύλλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου