ΤΟΠΙΚΑ

ΕΚΒ: Την ερχόμενη εβδομάδα η συγκρότηση νέου προεδρείου

εκβ-την-ερχόμενη-εβδομάδα-η-συγκρότησ-271921

H επόμενη μέρα των εκλογών για την ανάδειξη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου βρίσκει στις παρατάξεις στη βάση της ανασύνταξης δυνάμεων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημικής κρίσης στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Μετά την ανάδειξη των νέων οργάνων ακολουθεί η πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας διοίκησης την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να συγκροτηθεί το νέο προεδρείο.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και επί 70 ψηφισάντων, υπέρ της ΠΑΣΚΕ ψήφισαν 35 αντιπρόσωποι, υπέρ της ΔΑΚΕ 16, υπέρ της ΔΑΣ 16, και υπέρ της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Συνεργασίας 3 αντιπρόσωποι.

Η ΠΑΣΚΕ- Συνεργαζόμενοι κέρδισε την απόλυτη πλειοψηφία με 11 έδρες από τις 21 έδρες της νέας Διοίκησης του ΕΚΒ, η ΔΑΚΕ πέντε 5 έδρες, όσες και η ΔΑΣ, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη Δημοκρατική Συνδικαλιστική Συνεργασία δεν καταλαμβάνει έδρα.

Αναλυτικά, στη νέα διοίκηση εκλέγονται από την ΠΑΣΚΕ, με πρώτο σε ψήφους τον Προέδρο Θανάση Παπαδημόπουλο και με αλφαβητική σειρά οι Γαλλιόπουλος Καλ., Ζαρώνης Κων., Ζυγούρης Νικ., Καλτσάς Κων., Κορώνης Στέφ., Μαντζαβίνος Αθ., Νικολάου Δημ., Σιάρρας Κων., Σταυρόπουλος Βάϊος, Τσιριβής Νικ., από τη ΔΑΚΕ οι Βαϊτσης Δημ., Βασιλείου Δημ., Γκλαβίνης Θεόδ., Κοντοκλώτσης Γεώργ., Μπρόζος Βασ. και από τη ΔΑΣ οι Κουτσινάρης Γεώργ., Στεργίου Κων. Τασσολάμπρου Χρυσούλα, Τσελεπής Λάζ., Τσιτσιρίκης Παν.

Τέλος, για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται από την ΠΑΣΚΕ οι Μακρής Προκ., Μπακογιάννη Γεωργία, Χονδρονίκος Αθ., από τη ΔΑΚΕ ο Οροκλός Χρ. και από τη ΔΑΣ ο Καίσαρ Παντ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου