ΤΟΠΙΚΑ

Επαφές με την Turkish Airlines από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

επαφές-με-την-turkish-airlines-από-το-επιμελητήριο-μ-26574

Με την εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Θέκλα Καμμένου συναντήθηκε κατά την επίσκεψή της στη Λάρισα η Γενική Διευθύντρια Ελλάδας Gülay Öztürk της «Turkish Airlines».

Η κ. Καμμένου ενημέρωσε την κ. Öztürk για τις δράσεις που δρομολογεί το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην κατεύθυνση της διεύρυνσης των τουριστικών σχέσεων με την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η κ. Öztürk έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για συνεργασία μέσω του δικτύου της αεροπορικής εταιρίας και πώς θα μπορούσε να αξιοποιηθεί εκτός από τουριστικά σε επίπεδο επιχειρηματικών συμφωνιών με όσα από τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που το επιθυμούν αναφορικά με την εξαγωγή προϊόντων μέσω των Τουρκικών Αερογραμμών.

Η πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας γνωστοποίησε στην κ. Öztürk την επικείμενη συνεργασία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με το Επιμελητήριο Σμύρνης σε επίπεδο κρουαζιέρας για τις κοινές διαδρομές στην Νοτιοανατολική λεκάνη της Μεσογείου.

Η κ. Öztürk εξέφρασε την απόλυτη στήριξη των Τουρκικών Αερογραμμών στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και δεσμεύτηκε πως θα λάβει μέρος με όποιο τρόπο της ζητηθεί για να στηρίξει το εν λόγω εγχείρημα.

Μάλιστα η Γενική Διευθύντρια Ελλάδος της «Turkish Airlines» επανέλαβε στην κ. Καμμένου πως σύντομα θα προχωρήσουν στα επόμενα βήματα της συνεργασίας τους για την ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων ανάμεσα στο Βόλο και χώρες της ασιατικής Ηπείρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου