ΤΟΠΙΚΑ

Καταγγελία για συμπλήρωση εγγράφου αξιολόγησης

καταγγελία-για-συμπλήρωση-εγγράφου-α-265313

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας – Διαψεύδει η Γ.Γ. του Συλλόγου

Σε σοβαρή καταγγελία εναντίον της γενικής γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Εύης Καρυδάκη, προχωρά η πλειοψηφούσα παράταξη του συλλόγου «Συσπείρωση Δημοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ Μαγνησίας – Απόστολος Πλαγεράς». Βάσει της καταγγελίας, η κ. Καρυδάκη εμφανίζεται να έχει συμπληρώσει το έντυπο της αξιολόγησης σε αντίθεση με τα όσα αγωνιστικά υποστηρίζει. Η ίδια η Γ.Γ. του συλλόγου πάντως, διαψεύδει κατηγορηματικά την καταγγελία και μιλά για ενορχηστρωμένη προβοκάτσια ενόψει των εκλογών στον σύλλογο, προκαλώντας τους καταγγέλλοντες να δείξουν το συμπληρωμένο έγγραφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση-καταγγελία της παράταξης «το μέλος του συλλόγου και μέλος του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕ ΟΤΑ, κατά τ’ άλλα μπροστάρισσα στους αγώνες, μονίμως καταγγέλλουσα και πρωτοπόρα αποκλειστικά στον διχασμό των εργαζομένων, Εύη Καρυδάκη, έχει καταθέσει την αξιολόγηση στην υπηρεσία της, δυστυχώς χωρίς να είναι η μόνη από το περιβάλλον των “συναγωνιστών” της. Οι συνάδελφοι έχουν κρίση και μάλιστα αυστηρή. Τώρα έχουν και γνώση ώστε να θέσουν στο περιθώριο ανθρώπους με τέτοιες πρακτικές. Αναμένουμε με ενδιαφέρον και την τοποθέτηση του κομματικού της φορέα, τον οποίο εξάλλου πάντα χρησιμοποιεί σαν ασπίδα για τις προσωπικές της επιδιώξεις. Και επειδή η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος, διαβλέποντας τον εξευτελισμό και πετυχαίνοντας τον αυτοεξευτελισμό της, δημιούργησε σοβαρό επεισόδιο στην υπηρεσία (Γραφείο προσωπικού) και με δολιότητα αφαίρεσε την αξιολόγησή της, την έσκισε, βάζοντας έτσι σε δυσχερή θέση τους εργαζόμενους σε αυτό».

Σε κατηγορηματικό ύφος διαψεύδει τους καταγγέλλοντες η κ. Καρυδάκη, αφήνοντας αιχμές για την έναρξη του προεκλογικού αγώνα στοn σύλλογο με προβοκάτσια και λάσπη.

«Πρόκειται για ενορχηστρωμένη προβοκάτσια από την πλειοψηφούσα παράταξη, που φαίνεται ναανοίγει τον προεκλογικό αγώνα στον σύλλογο, με λάσπη. Δεν θα αποδείξουμε εμείς ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Γι’ αυτό αν θέλουν ας δείξουν το συμπληρωμένο έγγραφο της αξιολόγησης. Είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους επιθέσεις και προβοκάτσιες. Σε αυτή όμως την προβοκάτσια εκτιμώ ότι δεν έχει εμπλοκή ούτε το Γραφείο προσωπικού ούτε το τμήμα στο οποίο ανήκω. Η προβοκάτσια έχει την αποκλειστική υπογραφή της πλειοψηφούσας παράταξης, που δρα μέσα στην αγωνία της να κερδίσει την χαμένη αξιοπιστία της απέναντι στους εργαζόμενους. Τους προτρέπουμε να σταματήσουν τον προεκλογικό αγώνα της λάσπης και να φροντίσουν να αγωνιστούν για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι», τόνισε η κ. Καρυδάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου