ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση της ΚΝΕ Μαγνησίας για τα ναρκωτικά

εκδήλωση-της-κνε-μαγνησίας-για-τα-ναρκ-265025

«Οι ουσίες είναι μεγάλη φυλακή», είπε το μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρής Κωτσαντής

«Τίποτα πιο ωραίο, τίποτα πιο αληθινό από τη ζωή δεν είναι…» ήταν οι στίχοι του Ναζίμ Χικμέτ στο σύνθημα της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Τ.Ο. Μαγνησίας της ΚΝΕ την περασμένη Κυριακή στον θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η εκδήλωση της ΚΝΕ με θέμα την αταλάντευτη πάλη της Οργάνωσης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ομιλητής ήταν ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του γραφείου του ΚΣ και γραμματέας του ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια σε στίχους Ναζίμ Χικμέτ, Νίκου Καββαδία, Μάνου Ελευθερίου, Αλκη Αλκαίου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα καθώς και ποπ – ροκ κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο. Συμμετείχαν οι μουσικοί Κώστας Βλαχούτσος, Γεωργία Χατζημπαλάση, Εφη Συσμανίδου και Χρήστος Κόκκοτας.

Παράλληλα στον χώρο λειτουργούσε η ψηφιακή έκθεση της επιτροπής κατά των ναρκωτικών του ΚΣ της ΚΝΕ και διακινούνταν η αντίστοιχη έκδοσή του για τις θέσεις του ΚΚΕ και της Οργάνωσης για το κοινωνικό φαινόμενο. Σε συνδυασμό με το βίντεο που προβλήθηκε και τις εκδόσεις που υπήρχαν στο βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής ήταν έντονο το ενδιαφέρον από μαθητές αλλά και γονείς για το περιεχόμενο της πρωτοβουλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου