ΤΟΠΙΚΑ

Ενημερωτική ημερίδα στην 32η Ταξιαρχία για Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς

ενημερωτική-ημερίδα-στην-32η-ταξιαρχία-264809

Η 2η επιμορφωτική-ενημερωτική ημερίδα στους Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς (Δ.Ε.Α.) της 32ης ΤΑΞΠΖΝ, πραγματοποιήθηκε χθες από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί (Δ.Ε.Α.) από το 505 ΤΠΖΝ και το 521 ΤΠΖΝ. Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας συμμετείχαν ο πρόεδρος Εφ. Τχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας, ο Αντιπρόεδρος Εφ. Λγός (ΥΠ) κ. Βασίλης Σιαφάκας και το μέλος του Δ.Σ. Εφ. Ανθλγός (ΕΜ) κ. Λεωνίδας Μαραγκός.
Η ημερίδα κανονίστηκε να γίνει στο 505 ΤΠΖΝ. Εκεί τους υποδέχτηκε εγκάρδια ο Διοικητής του 505 ΤΠΖΝ Ανχης (ΠΖ) κ. Π. Βιολέτης όπου τους συνόδεψε στο χώρο συσκέψεων.

Στην αίθουσα συσκέψεων του 505 ΤΠΖΝ ο πρόεδρος του Συνδέσμου αναφέρθηκε με κατάλληλο οπτικοακουστικό υλικό και χρήση βιντεοπροτζέκτορα για το έργο, τους σκοπούς, τα πλεονεκτήματα των ΣΕΑΝ, τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να εγγραφεί κάποιος στο Σύνδεσμο, τις δραστηριότητες κ.α. Είχε ετοιμαστεί από το Δ.Σ. κατάλληλο υλικό – φάκελος για κάθε Δ.Ε.Α. που περιείχε όλη την παρουσίαση που έγινε από τον πρόεδρο καθώς χαρτί-στυλό-ημερολόγιο του Συνδέσμου τους και μια εικονίτσα του Αγίου Νικήτα προστάτη των εφέδρων αξιωματικών.

Η ημερίδα διήρκεσε δύο ώρες και έγιναν πολλές ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους Δ.Ε.Α. που δεν έκρυψαν το ενδιαφέρον τους και την θέλησή τους να εγγραφούν στο ΣΕΑΝ του τόπου διαμονής τους μετά την απόλυσή τους.

Έχουν κάνει σχετικές προτάσεις και αποστείλανε ως Σύνδεσμος σχετικό φάκελο στην ΑΠΟΕΑ και στην ΔΕΠΑΘΑ με έτοιμο υλικό ώστε ο ΣΕΑΝ της περιοχής ευθύνης θα μπορεί να ενημερώνει τις Μονάδες -Σχηματισμούς – Σχολές ΔΕΑ, για την ύπαρξη ΣΕΑΝ και των σκοπών που επιτελούν, ώστε αμέσως μετά την απόλυσή τους οι ΔΕΑ να εγγράφονται στους κατά τόπους Συνδέσμους. Αυτό θα ενισχύσει με νέους ανθρώπους κάθε ΣΕΑΝ και θα αυξήσει την δυναμικότητα τους.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης ο πρόεδρος κ. Κ. Καραδήμας επέδωσε στον Δ/κτή του 505 ΤΠΖΝ τον θυρεό του Συνδέσμου και ευχαρίστησε τον Δ/κτή του Τάγματος για την φιλοξενία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου