ΤΟΠΙΚΑ

Κατηγορείται για διαρροή ροζ βίντεο κοπέλας από την Αλόννησο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

κατηγορείται-για-διαρροή-ροζ-βίντεο-κ-264092

Τέλος από το Ράδιο Αρβύλα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση διαρροής ροζ βίντεο κοπέλας από την Αλόννησο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευση, που ξεκίνησε στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και την αναπαρήγαγε στο Twitter ο ανώνυμος χρήστης «Γκέι Καγκουρό», ο δημοσιογράφος και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο ίδιος διατηρεί εξοχική κατοικία.

Αφότου χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Στη σημερινή εκπομπή, η οποία ξεκίνησε πριν λίγο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απουσίαζε με το γενικότερο κλίμα στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα να είναι επιβαρυμένη.

Δείτε την ανάρτηση-καταγγελία που έγινε στα social media:

Τέλος, ανακοίνωση για το συμβάν και την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου εξέδωσε ο ANT1:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου