ΤΟΠΙΚΑ

Απείλησε τα πεθερικά του κρατώντας σανίδα

απείλησε-τα-πεθερικά-του-κρατώντας-σα-263667

Στα χέρια της Αστυνομίας και πάλι ο 46χρονος Αλβανός που τον περασμένο Μάιο έβγαλε μαχαίρι στον πεθερό του και απείλησε να σκοτώσει την οικογένειά του μπροστά στο ανήλικο τέκνο του το οποίο είναι ηλικίας μόλις 4,5 ετών.

Ο 46χρονος, ο οποίος έχει εγκλειστεί σε ψυχιατρική δομή, επισκέφτηκε ξανά τα πεθερικά του και προέβη σε νέες απειλές αυτή τη φορά, κρατώντας σανίδα.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον Βόλο και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν μετά από λίγο σε σύλληψή του στο κέντρο του Βόλου.

Αυτή τη φορά δεν αποπειράθηκε να διαφύγει όταν είδε τους αστυνομικούς να τον προσεγγίζουν όπως είχε κάνει στο παρελθόν.

Επισημαίνεται ότι ο 46χρονος το είχε σκάσει δύο φορές από ψυχιατρική κλινική πριν ολοκληρώσει τον εγκλεισμό του. Ο ίδιος αποδίδει τις σε βάρος του καταγγελίες σε περιουσιακές διαφορές που έχει με την οικογένεια της πρώην συζύγου του.

Είναι ο ίδιος σε βάρος του οποίου έχει υποβληθεί καταγγελία για πρόκληση φθορών σε σπίτι συνταξιούχου αστυνομικού στα Φάρσαλα.

Ο συλληφθείς κρατείται στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου