ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για την απώλεια πρώην δημοτικού συμβούλου Αισωνίας

θλίψη-για-την-απώλεια-πρώην-δημοτικού-254230

Σε ηλικία 72 ετών έφυγε χθες από τη ζωή ο Γρηγόρης Καλιακούδας έχοντας διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Αισωνίας.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου το πρωί μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

Ήταν διοικητικός υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Γεννήθηκε στο Μοσχόφυτο Τρικάλων αλλά από το ’69 και μετά εγκαταστάθηκε στο Διμήνι όπου μεγάλωσε την οικογένειά του.

Είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Αισωνίας επί δημαρχίας Λεωνίδα Γκάγκα, ενώ ήταν και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας Ιάσων Διμηνίου, η οποία αργότερα μετονομάστηκε σε Αθλητική Ένωση Διμηνίου.

Ο 72χρονος ήταν πολύ δραστήριος άνθρωπος και κοινωνικός, γι’ αυτό και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Διμήνι που τον θεωρούσε δικό του παιδί. Δυστυχώς, τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του.

Εντούτοις, έχοντας στο πλευρό την οικογένειά του προσπάθησε με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με την υγεία του. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα, ενώ επισκεπτόταν ανά τακτά διαστήματα νοσοκομεία.

Προχθές, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και η οικογένειά του τον μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο. Δυστυχώς, οι γιατροί, παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 72χρονος ήταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει τρία εγγόνια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη, στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Διμηνίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου