ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση ΕΝΠΕ με Κωνσταντόπουλο

συνάντηση-ενπε-με-κωνσταντόπουλο-243847

Στις επιτυχείς προσπάθειες που κατέβαλε σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση έργων μέσω του τρέχοντος ΕΣΠΑ, αλλά και στην αναγκαιότητα επιτάχυνσης των εργασιών από πλευράς κατασκευαστών και προμηθευτών για να απορροφηθούν τα κατά το δυνατό περισσότερα κονδύλια μέχρι το τέλος του 2015, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός κατά τη συνάντηση που είχε το Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε., με κλιμάκιο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με επικεφαλής τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε επίσης στη νέα προγραμματική περίοδο, σημειώνοντας πως ο στόχος είναι η ταχύτητα στην υλοποίησή της, ενώ παρουσίασε και τις πρώτες δράσεις μέσα από το ΕΣΠΑ 2014 – 2020, με σημείο αναφοράς την κοινωνική μέριμνα και πρόνοια.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν την τακτική επικοινωνία και επαφή τους ανά δίμηνο, με στόχο τη συνέχιση της στενής και αποτελεσματικής συνεργασίας τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου