ΤΟΠΙΚΑ

49χρονος ασέλγησε σε βάρος ανήλικης με νοητική υστέρηση

49χρονος-ασέλγησε-σε-βάρος-ανήλικης-με-ν-24377

Εντοπίστηκε μετά από εκτεταμένες έρευνες της Ασφάλειας Βόλου ο υπήκοος Τουρκίας

Θύμα των άρρωστων σεξουαλικών ορέξεων ενός 49χρονου έπεσε ανήλικη με νοητική στέρηση, στο Βόλο. Η υπόθεση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας βασανίζει από τον περασμένο Αύγουστο την ανήλικη κοπέλα. Ο φόβος, όμως, την έκανε να μη μιλήσει έγκαιρα.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Οταν τελικά κατέθεσε τι της είχε συμβεί στα χέρια του 49χρονου, Τουρκικής υπηκοότητας, για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου άνοιξε μια ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, την οποία όμως κατάφεραν να τη φέρουν εις πέρας.

Ο εντοπισμός ενός Τούρκου, για τον οποίο η οικογένεια δεν είχε να καταθέσει κανένα στοιχείο, παρά μόνο τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του, αποτέλεσε ιδιαίτερους χειρισμούς και πολυήμερες έρευνες.

Ο Τούρκος τελικά εντοπίστηκε, προσήχθη και κατέθεσε και όταν η υπόθεση «έδεσε» με την αναγνώριση στο πρόσωπό του του ατόμου που ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία έχει ήδη σταλεί στην Εισαγγελία Βόλου.

Εκείνο που συνέδεε την οικογένεια της 17χρονης με νοητικά προβλήματα και του 49χρονου ήταν η ίδια γειτονιά, σε περιφερειακή συνοικία του Βόλου. Ανέπτυξαν ως γείτονες μια υποτυπώδη γνωριμία, ενώ ο δράστης εκμεταλλευόμενος το πρόβλημα της ανήλικης, την κατάφερε τον περασμένο Αύγουστο να την οδηγήσει στο σπίτι του. Εκεί προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Όταν η ανήλικη επέστρεψε σπίτι της δεν μίλησε για ό,τι είχε συμβεί. Για πολλές εβδομάδες αργότερα κράτησε ως μυστικό τη φρίκη που είχε ζήσει στα χέρια του 49χρονου. Εκείνος, άφησε το σπίτι που νοίκιαζε και μετακόμισε σε άλλη περιοχή.

Πάνω σε μία συζήτηση με τη μητέρα της, η 17χρονη μίλησε και άρχισε να εξιστορεί τον εφιάλτη της. Χρειάστηκε πολύ συζήτηση μητέρας και κόρης μέχρι η ανήλικη να πειστεί ότι έπρεπε να αναφέρει το συμβάν στην Αστυνομία. Τελικά, σε βάρος του πρώην γείτονά τους κατέθεσαν μήνυση.

Εκείνος, ωστόσο, είχε αφήσει το σπίτι που νοίκιαζε και μετακόμισε σε άλλη περιοχή, οπότε τα ίχνη του είχαν χαθεί. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου «χτένισαν» πολλές περιοχές και στέκια της πόλης, καταφέρνοντας να τον εντοπίσουν.

Σχετικά άρθρα:

Ασέλγησε σε κοριτσάκι με νοητική υστέρηση στο Βόλο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου