ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή για Χριστούγεννα ο 45χρονος με την κοκαΐνη

στη-φυλακή-για-χριστούγεννα-ο-45χρονος-μ-238452

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Βόλου την περασμένη Παρασκευή ο 45χρονος υπήκοος Αλβανίας που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του βρήκαν και κατέσχεσαν 54,6 γραμμάρια ηρωίνης και τρεις νάιλον συσκευασίες με την ίδια ποσότητα ναρκωτικών σε μορφή σκόνης συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση κατασχέθηκαν ακόμη μία ζυγαριά ακριβείας ως μέσο διάθεσης των ναρκωτικών ουσιών, το κινητό του 45χρονου ως μέσο διευκόλυνσης για την εμπορία ναρκωτικών

και το ποσό των 2.220 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση.

Από την περαιτέρω προανάκριση διαπιστώθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου ότι διέμενε παράνομα στη χώρα, καθώς ήταν ανεπιθύμητος από το 2017 βάσει της συνθήκης του Σένγκεν.

Ο 45χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι είναι χρήστης ουσιών και ότι κατείχε τα ναρκωτικά για ιδία χρήση. Ωστόσο, δεν έπεισε και μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα – ανακριτή οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε την Παρασκευή μετά από προθεσμία που είχε λάβει.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου