ΤΟΠΙΚΑ

Στη διεθνή Εκθεση Τροφίμων-Ποτών Foodexpo 2022 το Επιμελητήριο Μαγνησίας

στη-διεθνή-εκθεση-τροφίμων-ποτών-foodexpo-2022-το-235855

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στις προηγούμενες διοργανώσεις, το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζει τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων τους και αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην «FOOD EXPO 2022 – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα από 12 Μαρτίου έως και 14 Μαρτίου 2022.

H εμπειρία όσων έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, λόγω της πανδημίας του κορωνοΐου, απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση εκθέσεων των εκθέσεων με φυσική παρουσία, αφού μόνο αυτές εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο forum για τις εμπορικές συναλλαγές και δεν μπορούν να υποκατασταθούν από ενέργειες και δράσεις άλλων μορφών.

Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, επιστρέφει δυναμικά, σε συνθήκες Covid Free στο Metropolitan Expo. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα, εφαρμόζοντας τους κανόνες για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου